tel: 098 948 7514 | mail: info@fitnesstrener.org

Online coaching

ŠTO JE ONLINE COACHING!?

Online coaching je program za koji se mogu odlučiti kako početnici i rekreativci, tako i napredni vježbači. Dakle online coaching namijenjen je svima, bez obzira na prethodno znanje i staž u teretani. Ovakav oblik suradnje, odnosi se na suradnju sa klijentom na daljinu s ciljem edukacije i lakšeg postizanje postavljenih ciljeva. Ukoliko se odlučite za varijantu online coachinga, od vas se zahtjeva da budete maksimalno fokusirani i predani radu, kako bi se u periodu od 12 tjedana izvukao maksimalni potencijal iz svakog vježbača i što je još bitnije, da nakon 12 tjedana budete sposobni samostalno provoditi tjelesnu aktivnost, odnosno trenirati. Online coaching je jeftinija varijanta od individualnih treninga odnosno pristupa 1 na 1 te je samim time namijenjena onima koji nisu u mogućnosti zbog financijskih razloga pristupit individualnim treninzima. Također kroz online coaching nudim puno više informacija nego što je to slučaj u radu 1 na 1, gdje komunikacija sa klijentom prestaje nakon završenog treninga. Nedostatak ovakvog pristupa je jedino u tome što nema izravnog utjecaja na provedbu treninga i izvođenje vježbi kao što je to slučaj u individualnom radu sa klijentom.

KAKO FUNKCIONIRA ONLINE COACHING!?

Nakon sto ste se odlučili za ovakav oblik suradnje, na vaš mail stići će FITNESS UPITNIK*, kojeg je potrebno ispuniti sa točnim podacima. Na temelju povratnih informacija mogu pristupiti izradi individualnog programa treninga i plana prehrane. Također u mailu dolaze i daljnje upute sto je potrebno napraviti kako bi mogli započeti suradnju.

*izuzetno je važno da upitnik bude ispunjen točnim podacima, jer on čini temelj daljnjeg planiranja

ŠTO ONLINE COACHING NUDI!?

  • praćenje u trajanju od 12 tjedana
  • dostupnost klijentima 24/7
  • individualizirani plan prehrane
  • program treninga u trajanju od 12 tjedana
  • video pravilnog izvođena vježbi
  • provjera forme svakih 2 tjedna
  • mogućnost pokaznog treninga
 

Fitness upitnik


Jeste li se do sada bavili nekom sportom ili nekim drugim oblikom sportske aktivnosti te u kojem obimu

Koliko puta tjedno trenirate, vremensko trajanje treninga, kojim danima trenirate i u koliko sati

Odnosi se prvenstveno na oblik posla kojim se bavite: terenski/sedentarni posao

U kratkim crtama napisati kako izgleda jedan vaš dan sto se tiče prehrane, koliko obroka dnevno, koje ste namirnice do sada koristili, da li ne volite jesti pojedine namirnice, intolerancija hrane...

Akutne/kronične ozlijede ili bolesti, ne mogućnost izvođenja pojedinih vježbiIspitanik stoji uspravno, ruke su relaksirane i pružene niz tijelo a stopala se nalaze u širini kukova. Glava se nalazi u produžetku vrata, pogleda usmjerenog ravno ispred sebe. Slikati sa prednje, stražnje i bočne strane.

[recaptcha class:wpcf7-recaptcha]

Blog